Mi a web design? - Profi WebDesign
Mi a web design?

A web design a honlapok internetes vizuális megjelenésének tervezését, majd kialakítását jelenti. Honlapunk működésének másik elengedhetetlen eleme a webfejlesztés, mely a honlap látogatói számára teszi lehetővé annak valós használatát. Önmagában a vizuális megjelenés, a web design még nem elég egy használható honlaphoz.

Marketing stratégia - A tudatosan felépített marketing alapkérdései
Marketing stratégia – A tudatosan felépített marketing alapkérdései

Ma már annyi marketingeszköz áll rendelkezésünkre, s oly sokrétűvé alakult a marketing folyamata, hogy minél pontosabban meghatározzuk a célunkat, annál biztosabb a siker. A marketing stratégiánk tervezésekor figyelembe kell vennünk a bonyolult és folyton változó piaci- és vásárlói szokásokat, ezen belül is célközönségünkre jellemző, minél részletesebb információkat, statisztikákat is aprólékosan elemeznünk kell.

SEO, azaz keresőoptimalizálás alapok - Kulcsszókutatás
SEO, azaz keresőoptimalizálás alapok – Kulcsszókutatás

A SEO, vagyis a keresőoptimalizálás alapja, a szikla, a mindennek lényege, alfája és omegája a LEGJOBB kulcsszavak megtalálása. A jól megválasztott kulcsszavakat ugyanis már a menüpontok, oldalak, aloldalak, bejegyzések elnevezésekor ajánlott figyelembe venni.

Milyen a jó webdesign? Mitől lesz hatékony?
Milyen a jó webdesign? Mitől lesz hatékony?

Mire figyeljünk a webdesign tervezésekor? A webdesign tervezése során vannak olyan szempontok, melyek pontos meghatározása nélkül nehéz lesz egy harmonikus, élvezetes vizuális látványt nyújtó, ugyanakkor hatékony honlapot készíteni.

Tippek és iránymutatások a megfelelő domain név kiválasztásához
Tippek domain név választáshoz, új vállalkozásához

Ha valakinek van egy nagyon jó domain név ötlete, akkor azt ő maga is regisztrálhatja. Vannak viszont jó tippek a domain név választáshoz, amelyet a név keresése, kitalálása során figyelembe lehet venni. A jó domain név kiválasztása nagyon fontos, hiszen a domain név a vállalat arculatának része lesz.

A karácsony szelleme - Profi WebDesign
A karácsony szelleme

Az idei év mindannyiunk számára igen rendhagyónak mondható. Rengeteg újdonságot, nehézséget, megpróbáltatást élhettünk át, ki jobban, ki kevésbé, de egy biztos, mindenkinek megkellett küzdenie ebben az évben valamiért.