A karácsony szelleme - Profi WebDesign

Az idei év mindannyiunk számára igen rendhagyónak mondható. Rengeteg újdonságot, nehézséget, megpróbáltatást élhettünk át, ki jobban, ki kevésbé, de egy biztos, mindenkinek meg kellett küzdenie ebben az évben valamiért. Mi szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen az ügyfeleinkre mindvégig számíthattunk és ők is ránk, a magunk módján mindenkinek igyekeztünk is segíteni egész évben, hogy könnyebben áttudják vészelni ezt a küzdelmes időszakot. Sajnos a környezetünket sem kímélte ez az év és végül emiatt is döntöttünk úgy, hogy az idei karácsony nem csak a családunkról fog szólni, hanem másokról is. Eddig is gyakran adományoztunk különféle tárgyakat, mint például ruha, játék, háztartási eszköz, rászorulóknak, de most szerettünk volna valami komolyabbal kedveskedni ezeken felül.

Mivel az általunk legtöbbet használt eszközök a számítógépek, arra gondoltunk, hogy ez legyen az a komolyabb ajándék. Végül 3 komplett asztali számítógépet adományoztunk rászoruló családoknak. Olyan családoknak, akiknek ilyenre valószínűleg sose telne. A számítógépekhez adtunk monitort, billentyűzetet, egeret, hangfalat, mikrofonos fejhallgatót, webkamerát és pendrive-ot. Természetesen minden fontos programmal feltelepítve, így a gyerekek kényelmesen megtudják oldani mostantól az online oktatás kihívásait. A gépeket a jövőben is karbantartjuk, ha szükséges és bármikor hívhatnak a gyerekek, ha valamiben elakadnának. Hihetetlen nehéz volt kiválasztani azokat a családokat, akiknek segítünk, mert magunk sem gondoltuk volna, hogy ennyi családnál hiánycikk a számítógép, érdekes tanulság volt ebből a szempontból is.

A három család közül két családnál készíthettünk képeket, így a bejegyzés olvasói is betekintést nyerhetnek az ajándékozásba és átérezhetik milyen jó adni, segíteni azoknak, akik rászorulnak.

Az biztos, hogy számunkra ez egy rendhagyó karácsony lett, elmondhatatlan érzés volt látni a gyerekek és a szülők arcán azt az örömöt amikor beléptünk az ajtón, majd, amikor bekapcsoltuk a számítógépeket (a gyerekek ettől a ponttól tulajdonképpen már nem is velünk voltak, megszűnt létezni a külvilág :)), az édesanyák visszafogták könnyeiket a boldog gyermekük láttán, ami plusz melegséggel töltötte meg a szívünket, szerintünk erre az érzésre mondják azt, hogy a “karácsony szelleme”. Valószínűleg jövőre is kitalálunk valamit, hogy ezt újra átélhessük és mindenkinek javasoljuk, hogy ha teheti akár kis aprósággal segítsen annak, aki rászorul, mert adni mindig sokkal, de sokkal jobb, mint kapni, ez nagy igazság.

Mi ezzel a számunkra kedves karácsonyi programunkkal kívánunk mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt és egy sokkal jobb új évet! 🙂