Web design 2019-ben – Szép is, jó is és profitot is termel!

Web design - Profi WebDesignA jó web design mindhárom elvárásnak megfelel. Mi ennek szellemében dolgozunk a tervezéstől az átadásig. Ennek köszönhetően az egyik leghatékonyabban működő web design cég vagyunk.

Web design, mint eszköz az egységes online kommunikációhoz

Ahhoz, hogy az online felületeken sikert könyvelhessünk el, sokféle szempontnak meg kell felelnünk. A legfontosabb szempontok:

Egységes arculat, mely felismerhetővé, megjegyezhetővé teszi cégét:

A cég logója, a weblap és a közösségi oldalak egységes színvilága, a képi és szöveges tartalmak stílusa mind ezt segíti elő. Fontos ehhez igazítanunk a nyomtatott reklámeszközöket is (szórólap, névjegykártya, molinó, autófólia stb) Ez tovább erősíti az egységes arculat hatását.

A reszponzív web design kiemelkedően fontos ahhoz, hogy minden eszközön hibátlan megjelenést biztosítsunk látogatóinknak.

Élmény legyen az összhatás minden látogató számára! Miért annyira fontos az élményközpontú web design?

A képi és szöveges tartalmak, a színvilág, a weblap rendezettsége, könnyű kezelhetősége… stb. mind nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy pozitív élményt nyújtsunk látogatóinknak, bizalmat építsünk irányunkban.

A másik szempont, hogy kristálytisztává tegyük termékünk, szolgáltatásunk miként lesz érték számukra. Ez nagyban segíti a célt, hogy üzenetünk minden szinten eljusson a célközönségünkhöz. Innen már csak egy lépés pl. a hírlevél feliratkozás, a komment, az ajánlatkérés, webáruházak esetében pedig a megrendelés.

A céljainknak megfelelő web design képes tartós elköteleződést kiváltani, melynek köszönhetően visszatérnek vásárlóink, - sőt tovább is ajánlanak minket!

Web design, mint értékesítésre ösztönző motor

A tudatosan tervezett web design legfontosabb ismertetőjegye az, hogy nem kifejezetten a termékre fókuszál, hanem arra, amire megoldást kínál – vagyis a látogató problémájára! A másik eset, amikor pl. egy utazást kínálunk vagy egy élményt, a vágyat kell felébresztenünk.

Mi az, ami mégis mindkét esetben közös? A személyre szóló üzenet! Ha látogatónk azt érzi, hogy kifejezetten őt szólítjuk meg, sokkal könnyebben elköteleződik, mint egy általános, tájékoztató stílusú tartalom esetében.

A felsoroltak csak a legfontosabb szempontok web design vonatkozásában. Rengeteg további igénynek meg kell felelnünk a tartós siker érdekében.

Úgy érzi, hogy online megjelenése jelenleg nem tökéletes? Új terméket, szolgáltatást szeretne bevezetni? Keressen minket, hogy segíthessünk tanácsadástól a teljes kivitelezésig.

Árajánlatkérés

Vélemények