Teljes körű megoldás: IT rendszerkarbantartás mikro-, kis-, és középvállalatok részére!

IT rendszerkarbantartás - Profi WebDesignCégünk vállalja 3 számítógéptől 30 számítógépes gépparkkal rendelkező vállalkozásának IT rendszerkarbantartását. Cége hatékony, gyors informatikai háttere kiemelkedően fontos a napi munkafolyamatokhoz. Ennek költsége nem kiadás, hanem befektetés!

Ütemezett helyszíni karbantartások, munkaállomások menedzselése

Cégével kötött szerződésünk szerinti időszakonként végezzük el az igényelt rendszerkarbantartást előre egyeztetett időpontban. Telefonon és online is elérhető ügyfélszolgálatunk segítségével a napi munkavégzés során felmerülő problémákat, hibákat szinte azonnal és díjmentesen orvosoljuk.

Rendszergazda szakembereink mind hardveres, mind pedig szoftveres oldalról is elvégzik a cég számítógépes munkaállomásainak teljes körű karbantartását. A gördülékeny, élvezetes munkavégzés érdekében a számítógépek belső tisztítását, a perifériák, billentyűzet és a monitor szakszerű tisztítását is rendszeresen elvégezzük.

Ellenőrizzük a számítógépeken a használt felhasználói programok szoftveres frissítéseit is, így minden munkaállomás naprakész és biztonságos lesz. Kiszállásaink alkalmával a számítógépeken és hardver eszközökön rendszeresen hardver teszteket végzünk, hogy garantáltan megbízhatóan és stabilan működjenek, továbbá hogy megelőzzük az esetleges meghibásodásokat.

Szerver üzemeltetés folyamatos távoli felügyelettel

A cégünk által üzemeltetett szervereket folyamatos online felügyelettel ellenőrizzük. Belső monitoring rendszerünknek köszönhetően bármilyen meghibásodásról azonnali online riasztást kapunk. (esetleges leállás, váratlan meghibásodás)

Rendszergazda szakembereink a szerverek biztonsági mentéseit napi szinten ellenőrzik. Szükség esetén módosítják, javítják, vagy újra konfigurálják azokat.
Munkatársaink a szerverüzemeltetéshez tartozó helyszíni munkákat előre egyeztetett időpontban, munkaidőn kívül, leggyakrabban hétvégén végzik.

A helyszíni szerver rendszerkarbantartás során munkatársunk elvégzi:

  • A külső és belső tisztásokat
  • Ellenőrzi a merevlemezek állapotát
  • Teszteli a szerver szünetmentes tápegységeit
  • Amennyiben szükséges, cseréli az akkumulátort

 IT rendszerkarbantartás ingyenes telefonos ügyfélszolgálattal

Cége hibamentes informatikai hátterének biztosításáért igyekszünk mindent megtenni. Ügyfeleinknek a munkájuk során adódó problémáikra, informatikai kérdéseikre azonnali megoldást nyújtunk. Szakembereink munkanapokon 8.00 órától 18.00 óráig fogadják hívását központi ügyfélszolgálati telefonszámunkon.

Felhasználói támogatás, szaktanácsadás

Kiemelten kezeljük ügyfeleink speciális informatikai igényeinek kiszolgálását is. Évtizedes szakmai tapasztalatunkkal, folyamatosan fejlesztett tudásunkkal állunk rendelkezésére.

Szakembereink ügyfélközpontú hozzáállása, közérthető kommunikációja garancia a sikeres, hosszú távú együttműködésre.

Ingyenes távoli segítségnyújtás

Probléma esetén hívja Ügyfélszolgálatunkat, mondja el problémáját és akár már perceken belül megoldjuk. A távoli segítségnyújtás egy jogtiszta program segítségével végezzük el, melynek segítségével a hibaelhárítás idejére rákapcsolódunk az Ön számítógépére. A csatlakozáshoz használt program egyedi és eseti azonosítói garanciát ad, a kapcsolat biztonságos és a számítógépén tárolt adatainak adatbiztonsága semmilyen formában nem sérülhet.

A hibaelhárítás teljes folyamatát a saját monitorán keresztül végig figyelemmel kísérheti, el is sajátíthatja a hiba elhárításának menetét, növelve ilyen irányú tapasztalatát.

Helyszíni hardver szerviz / hardver csereeszközök biztosítása

A rendszerkarbantartás során a hardveres hibákat szakembereink a helyszínen javítják. Szerviz autóinkban tárolt alkatrész készletünkben szinte minden megtalálható, azonnal a rendelkezésünkre áll.

Előfordulhat, hogy a meghibásodott eszköz javítása a helyszínen nem lehetséges, ebben az esetben csereeszközök üzembe helyezésével biztosítjuk a folyamatos munkavégzést.

Amíg szükséges, csere notebookot biztosítunk, vagy meghibásodott nyomtatóját helyettesítjük egy másikkal, amely alkalmas az adott munkafolyamatokra. De akár egy komplett szerver munkaállomást is tudunk helyettesíteni időszakosan.

Egyedi igényeit, eseti megbízásait is szívesen teljesítjük egyedi megállapodás keretein belül. Pl.

  • Hálózat kiépítése
  • Számítógéppark költöztetése
  • Hardver/szoftver beszerzése
Árajánlatkérés

Vélemények