Fotózás - weboldal, webshop saját képanyag készítése

Fotózás weboldalra - Profi WebDesignHonlap készítésekor, webshopok termékoldalainál gyakori probléma, hogy nincs megfelelő saját képanyag. De miért olyan fontos ez? Miért nem jó a stock fotó, hiszen azok csodálatos képek!

Valóban, a képek gyönyörűek, DE! Nem az Ön cégét, termékét, szolgáltatásával kapcsolatos, beszédes, Önökre jellemző üzenetet hordozzák, hanem sablonok, amiket sok másik honlapon is felfedezhet.
Egy honlap elkészítésekor arra kell törekedni, hogy minél jobban megjelenítsük, bemutassuk az Ön cégét, termékét, szolgáltatását. Minél személyesebbek ezek a képek, annál nagyobb bizalmat ébresztenek a célközönségében. Természetesen ugyanígy érdemes bemutatni irodánkat, telephelyünket, a céges logóval ellátott gépkocsiparkot, üzemünket, gyártósorunkat, egyéb olyan helyszíneinket, mellyel cégünket bemutatva pozitív képet mutathatunk célközönségünknek.

Üzleti portré fotózás / Szóljon a „Rólunk” oldal valóban Önökről!

Ha a honlapon feltünteti cége üzletkötőit, munkatársait, a honlap alapján már ismerősként fogják fogadni a személyes találkozáskor, akár a telephelyre, irodába látogat el az ügyfelük, akár munkatársai mennek el az adott ügyfélhez. Persze mindez megoldható konzerv stock fotóval is, de a hatás nyilvánvalóan egészen más lesz…

Termékfotózás / Egy jó termékfotó bemutatja, és szinte eladja a terméket! Ekkora előnyt kár lenne kihagyni…

A termékfotózás ma már szinte önálló szakmává nőtte ki magát. Az azonos vagy hasonló termékeket értékesítő webshopok között mindig az lesz a nyerő, akinek a legjobb képei vannak a termékről!
Ez vonatkozik egy bababoltra, cipő, ruha webáruházra, műszaki cikkekre, lakberendezésre, kozmetikai termékekre vagy bármire, amit online értékesítünk.

Mitől jó egy termékfotó? Mi mindent tudunk megmutatni vele?

Egy jó termékfotó először is kiváló minőségű. Ehhez megfelelő felszerelés szükséges, ezért nem szerencsés a karácsonyra kapott, egyébként magáncélra szuper géppel próbálkozni.

Egy termékfotón be tudjuk mutatni, hányféle színben kapható az adott termék. Aprólékosan láthatóvá tehetjük a mintákat, motívumokat, kiegészítőket, ami a vásárló döntését befolyásolja.

Műszaki cikk esetén pl. a funkciót is bemutathatjuk a folyamat lépéseit megörökítő ún. „fázisfotókkal”. Ma erre már használhatunk erre videót is, de 2-3 lépésből álló folyamatnál a kép is elmondja, amit kell.

Termékfotónál készíthetünk pl. fürdőszobai kiegészítőknél ötletbörzét. Többféleképpen berendezve a fürdőszobát ötlettel segíthetünk a vásárlóval láttatni, segíteni neki elképzelni a számítógép gép előtt ülve vagy mobillal a kezében, hol és hogyan lesz a legszebb a fürdője, amint birtokolja a termékünket.

Rengeteg ötlettel tudunk segíteni Önnek abban, hogy vállalkozását, termékeit vagy szolgáltatását a legelőnyösebben mutathassa be célpiacának. Várjuk hívását, mi KÉP-esek vagyunk rá!

Árajánlatkérés

Vélemények