CRM rendszer bérlés – Intelligens munkafolyamatok egyszerűen, átláthatóan, hatékonyan!

CRM rendszer bérlés - Profi WebDesignA CRM rendszerek mára a legfontosabb, leghasznosabb és ezért a legnépszerűbb eszközei cége adminisztratív ügyintézésének, ügyfélkezelői és értékesítési folyamatainak. Átláthatóvá, könnyen és gyorsan kezelhetővé, rendszerezetté teszik a napi munkafolyamatokat.

Segítségével cége vezető szakemberei egyszerűen kioszthatják a feladatokat és akár percről percre nyomon követhetik a munkatársak tevékenységét, hatékonyságát.

Tartson kézben mindent könnyedén és iktassa ki a hibafaktorokat CRM rendszerrel!

A beépített automatizmusoknak köszönhetően tetemes mennyiségű időt spórolhat meg, és jelentősen csökkennek a hibázási lehetőségek is.

Sok cég életében milliós károkat okoznak pl. az eltűnt ügyféladatok, az elfelejtett visszahívások, a megkésve vagy el sem küldött dokumentumok, a nehezen követhető folyamatokból fakadó egyéb hibák. Egy profi rendszernél, mint amilyen saját fejlesztésű CRM rendszerünk, ezek nem fordulnak elő.

Egy átgondolt fejlesztésű CRM rendszer bérlése megtöbbszörözheti értékesítéseit!

A CRM rendszer bérlés egyik legnagyobb előnye, hogy segíti értékesítő munkatársait abban, hogy a lehető legtöbb üzletet megkössék minél nagyobb értékben.

Vessen véget az Excel-táblák kaotikus adathalmazainak, az ömlesztett e-mail fiókoknak, az elfelejtett tennivalóknak és határidőknek! Segítse munkatársait, hogy az Ön elvárásainak megfelelő hatékonysággal dolgozhassanak.

A CRM rendszer bérlés egy befektetés, mellyel az egyik legfontosabb munkatársra tehet szert. Gyakorlatilag „Ő” lesz az agy a cégben, mindenre figyelmeztet időben, mindent megjegyez, mindig rendelkezésre áll, pillanatok alatt előkerít bármit az adatok halmazából.

Hihetetlen mennyiségű stressztől és munkától kíméli meg munkatársait, valamint rengeteg időt szabadít fel, melyet hatékonyságuk növelésére fordíthatnak. Minden ismétlődő tennivalót automatizálhat, ezzel is jelentős időt kiválthat.

Hogyan működik a CRM rendszer?

A CRM rendszerben a minden egyes Ügyfélről begyűjtött összes adatot és információt a rendszerbe integrálás során elláthatnak sokféle címkével, jelzővel, kulcsszóval, melyek számtalan szempont szerint csoportosítva kérhetnek le listákat másodpercek alatt. Minden ismétlődő tennivaló automatizálható, minden egyes értékesítési folyamat összes lépése nyomon követhető.

Sőt! A Megkötött üzletek során begyűjtött adatokat a CRM rendszer segítségével újraértelmezve már meglévő Ügyfeleinknek igényeik, lehetőségeik pontos ismeretében további terméket, szolgáltatást is bátran ajánlhatunk.

Teljes mértékben cége és az Ön igényeire szabhatja!
Állítsa be a kötelezően és/vagy opcionálisan kitöltendő mezőket, az automatikus tennivalókat, azok sorrendjét, az emlékeztető e-maileket stb. Bármin, bármikor, egyszerűen változtathat, bővíthet. Állítson be kollégái számára kötelező vagy opcionális mezőket, automatikus teendőket és ezeket változtassa bármikor, perceken belül. A beállítások egyszerűen, technikai segítség nélkül módosíthatóak.

Szinte bármilyen adatot megtalál villámgyorsan a szűrési feltételek megadásával.
Ehhez csak arra van szükség, hogy minden mezőt kitöltsön az információk betáplálásakor.

Feltölthet adatokat akár Excelből is

Már meglévő ügyféladatait is egyszerűen fel tudja tölteni a CRM rendszerbe. Percek alatt több száz vagy több ezer ügyfelet is beintegrálhat.

Támogassa munkatársait a minél gyorsabb és tökéletesebb rendszerismeret elsajátításában!
A rendszer beoktatását követően továbbképzésekkel segítheti fejlődésüket.

Az általunk fejlesztett CRM rendszer kompatibilis sok más rendszerrel.
Amennyiben egyedi igényeire keres megoldást, erre is van minden igényt kielégítő megoldásunk!

Szabadon választhat hozzá további modulokat
Az értékesítésen kívül ügyfélszolgálati vagy éppen marketing funkciókat ellátó modulokat is hozzárendelhet meglévő CRM rendszeréhez. A modulok egymás közötti kommunikációja zavartalan és hibamentes, ezzel is egyszerűsítve céges folyamatait.

Tudjon meg többet a CRM rendszerünkről! Kattintson!

Vélemények